29.07.2010 12:05

2. double points turnaj

Včera, ve středu 28.7.2010, se odehrál 2. turnaj double points a zase si mohli polepšit ti, kteří ztrácejí na vedoucí špičku. Sešlo se nás nakonec 12, to hlavně díky Adamkosovi a Kubovi, kteří přitáhli ještě dva své kámoše. Zahráli jsme si zase po delší době na dvou stolech.

Při sesedávání na final table vedl Miky v závěsu za ním Bart a s lehkým odstupem Karel. Ostatní se drželi na nebo pod počátečním stackem. Miky se pak vysypal do Barta a Karla a nakonec vypadl na 8. místě. Ve finálové čtyřce se probudil Adamkos, vytáhl nějaké chipy z Barta a po vypadnutí Ivoše zbyla finálová trojice Adamkos - Bart - Karel. Bart zkusil pár bluffů a nakonec vypadl na 3 místě, když se svými AQ nestačil na Adamkosovy JT, na flopu J. 

Headsup Adamkos vs. Karel. Adamkos budoval svůj stack a Karel jen kroutil hlavou. Pak se ale Karlovi povedly 3 all-iny v řadě a stal se vítězem doublepoints turnaje a poprvé se podíval do první devítky v tabulce. Díky 2. místu si Adamkos v tabulce polepšil o jednu pozici a je 7.  A Bart s double body za 3. místo se v tabulce vyhoupl před Jarexe na 2. místo.

1. místo v tabulce stále drží Ladik (už od 7. turnaje)

Karel vyhrál již 3. středeční freezout za sebou.

A v neděli donesu rozpis na srpen. Je tam pár zajímavostí. Začne se dávat 2x více žetonů za add-on a čeká nás MegaBounty turnaj. Více v neděli na Průhonu ;)

—————

Zpět


 Poker Tour 3

Pořadí  (0)

 

  jméno body

1.

Jarex  

0

2.

Kuba

0

3.

Ladik

0

4.

Luky

0

5.

Libor

0

6.

Karel 0

7.

Miky 0

8.

Shacker

0

9.

X

0

9.

X

0

11.

X

0

12. X 0